Dodjela nagrade BOOKtiga 2023.

Roman o jednom muškarcu i o jednoj ženi. Priča o njihovoj strastvenoj vezi, o duhovima iz prošlosti i novim prilikama koje život donosi. Priča o traganju za ljubavlju. Sve je to „Hladno srce“ koji je, prema statističkoj obradi podataka prikupljenih putem skupnog elektroničkog kataloga narodnih knjižnica u Istarskoj županiji u periodu od 1. veljače do 31. siječnja, najčitaniji roman u istarskim narodnim knjižnicama, a njegova autorica, Marilena Dužman ovogodišnja je laureatkinja i dobitnica Nagrade BOOKtiga.

Pod pokroviteljstvom Istarske županije – Regione Istriana svečana dodjela Nagrade upriličit će se 19. travnja na Međunarodnom festivalu pročitanih knjiga BOOKtiga 2023., kada će ovogodišnjoj dobitnici biti uručeno priznanje – primjerak njezinog romana koji je mjesec dana “putovao” po knjižnicama Istre i u koji su svi njegovi čitatelji upisali svoje dojmove. Osim prigodnog priznanja, sedmodnevnog boravka u Pazinu u Kući za pisce/Hiži od besid, autorica najčitanije knjige dobit će i novčanu nagradu.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content