E-čitač knjiga

E-knjige imaju cijeli niz prednosti: ne zauzimaju puno prostora, dopuštaju čitanje bilo gdje, omogućuju korištenje osobama koje iz bilo kojeg razloga imaju poteškoća u čitanju, jednostavne su za upotrebu, a tekst se jednostavno može označavati i pregledavati.

Uvođenjem nove usluge za korisnike Gradska knjižnica Poreč nastavlja djelovati u skladu sa svojom misijom – poticanje čitanja i pismenosti te popularizacija korištenja suvremene informacijsko-komunikacijske tehnologije. Od 2015. knjižnica Poreč nudi mogućnost čitanja brojnih naslova na e-čitaču Kindle Paperwhite.

Više informacija o samom uređaju kao i o načinima korištenja e-čitača možete saznati u matičnom odjelu Gradske knjižnica Poreč.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content