E-iskaznica: novi digitalni iskorak Gradske knjižnice Poreč

Gradska knjižnica Poreč, prateći potrebe svojih članova, kroz informacijsko-tehnološki razvoj s ciljem osuvremenjivanja usluga, uvodi novu e-Iskaznicu za svoje korisnike.
Okrećući se novim sustavima korištenja tehnologije, učinili smo još jedan iskorak i prelazimo sa zastarjelog principa plastičnih kartica na elektroničku, digitalnu člansku iskaznicu, modernu i suvremenu, ekološki promišljenu! Na taj način i mi doprinosimo zaštiti okoliša, jer ipak, na stotine novih plastičnih kartica godišnje nije zanemariva količina plastičnog, kao i papirnatog otpada! Prednost nove iskaznice svakako je da je ne trebamo nositi sa sobom ni gurati u svoje prenatrpane novčanike. Koliko samo puta ne možemo pronaći baš onu karticu koja nam je u tom trenutku potrebna! Novim pristupom izdavanja e-Iskaznica svi podaci o članstvu postaju dostupni jednim klikom na pametnom telefonu, bez papirologije, pokazivanja plastificiranih iskaznica ili drugih dokumenata. Budućnost u kojoj za potvrdu identiteta koristimo aplikacije i servise, a ne osobne iskaznice, donedavno se činila dalekom, a sada svoju iskaznicu možete preuzeti putem besplatne mobilne aplikacije eiskaznica, kroz trgovine Google Play ili App Store.
Prva smo knjižnica koja uvodi za svoje korisnike e-Iskaznicu te smo ponosni na svaki naš novi korak naprijed ka suvremenoj knjižnici.
Svi članovi, aktivni i oni koji će to postati, a kojima je draži stari format, ne moraju se brinuti jer ćemo za njih i dalje izrađivati papirnate iskaznice!

Sve su to dobri razlozi da u novoj godini zaživi ovaj održivi oblik dokaza o članstvu, hvalevrijedna novina u porečkoj knjižnici. Sve informacije i tehničku podršku za e-Iskaznicu možete potražiti u Gradskoj knjižnici Poreč.

 

Get it on Google PlayGet it on Google Play

Google Play and the Google Play logo are trademarks of Google LLC.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

Skip to content