Edukativno-glazbena radionica za djecu od 4 do 6 godina “U ritmu čitanja!”

Draga djeco,

od svojega najranijeg djetinjstva osluškujemo i prepoznajemo zvukove iz svoje blizine, glasove roditelja, zvuk omiljenih šuškalica, glasanje životinja, melodije poznatih pjesmica…

A upravo dječje pjesmice i brojalice u ranoj dobi potiču vašu kasniju sposobnost za učenje i emocionalnu stabilnost te vam obogaćuju rječnik. Mnogi od vas uživaju u plesu, vole se kretati uz vesele ritmove. Ovogodišnja je manifestacija Mjesec hrvatske knjige, koji obilježavamo od 15. listopada do 15. studenog, posvećena upravo glazbi, a njezin je moto U ritmu čitanja!

Stoga vas pozivamo da nam se pridružite na edukativno-glazbenoj radionici u Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč, u petak 18. listopada 2019. godine u 17 sati. Pod stručnim vodstvom profesorice Marijane Gulić, pjevat ćemo i plesati U ritmu čitanja!

A kako? Doznajte!

Molimo vas da svoj dolazak najavite najkasnije do petka u 10 sati na broj telefona 434-196.  Radionica je namijenjena djeci od 4 do 6 godina.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content