Kampanja Čitajmo da ne oguglamo!

Gradska knjižnica Poreč služi  zajednici već dugi niz godina. Predana je pružanju niza usluga koje promiču čitanje, obrazovanje i kulturu. I nikada ne staje! U povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava, koji se obilježava 23. travnja, Gradska knjižnica Poreč s radošću objavljuje početak nove velike kampanje „Čitajmo da ne oguglamo!“, namijenjene djeci! U središtu proslave ovoga datuma je knjiga, a s knjigom i čitanje. Nakon šesnaeste po redu BOOKtige, ova je kampanja šlag na vrhu torte kojom porečka Knjižnica na poseban način i dalje promiče knjigu i čitanje, ne samo u prostorima knjižnice, već i izvan nje, svugdje gdje žive „prijatelji knjige“.

Neka ovo bude još jedan korak dalje u nastojanju da knjiga uistinu pronađe put do svakoga od vas! Više o kampanji čitajte od 24. travnja…

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content