Knjiga kao alat za poduzetnike

„Knjiga kao alat za poduzetnike“ naslov je virtualne vitrine i predstavljanja knjiga za poduzetnike u okviru Mjeseca poduzetništva u Poreču, a u suradnji s dr. sc. Morenom Mičetić Fabić.

Jeste li ikada razmišljali da je bit poslovanja i osobnog napredovanja u ulasku na nove teritorije? Da o tome poznati kineski mislilac i vojni strateg Sun Tzu kaže: „Budi poput djevojke. Kad neprijatelj otvori vrata, budi hitra kao zec“ odnosno “Učini se manjom prijetnjom no što zapravo jesi. Kad neprijatelj otvori vrata, utrči“. Koliko ste svjesni svojih jezičnih pogrešaka i znate li koje su najčešće jezične pogreške u poslovnoj komunikaciji? Da li znate koja je jedna zajednička osobina uspješnih žena cijelog svijeta? A što to bogati očevi uče svoju djecu a siromašni ne? Da li znate da na sva ova pitanja možete dobiti zanimljive odgovore iz knjiga?

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content