Bruno Šimleša na BOOKtigi

Bruno Šimleša poznati sociolog, predavač i najtiražniji hrvatski autor knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti, uvijek dragi gost porečke knjižnice, na ovogodišnjoj će BOOKtigi sa svojom publikom proslaviti 21 godinu karijere.

Godine 2021. objavio je desetu po redu knjigu „(P)ostati zdrav (kako da srce i um postanu tvornica lijekova)“, koja je njegova prva knjiga s fokusom na zdravlje. Prijašnje knjige, u čijem su središtu odnos prema sebi i ljubavi, kao što su „Ljubavologija“, „Kako zavoljeti sebe“, „Umjetnost života“ i „Škola života“, jedne su od najprodavanijih knjiga u Hrvatskoj i regiji.

Novo druženje na porečkom Festivalu pročitanih knjiga donosi brojna pitanja i Šimlešine odgovore na njih. Bez rukavica. O stresu, emocijama, kompromisima, o ljubavi, prehrani i tjelovježbi i još mnogočemu. Druženje će se održati u petak, 21. travnja 2023. godine u 17 sati u Gradskoj knjižnici Poreč.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content