Neispričane priče: predstavljanje knjige Zorana Vakule

I stanovnici našega Doma za starije i nemoćne osobe Poreč svaku večer pomno prate vremensku prognozu, a među ostalima i onu Vakulinu. Diplomirani inženjer fizike, meteorolog i urednik na HRT-u, a prije toga i zaposlenik DHMZ-a, Zoran Vakula, omiljeno lice TV ekrana, naći će se s njima „Na istoj strani(ci)“  i predstaviti im svoju pjesničku zbirku „Rimovane meteoprognoze u doba koronaviroze“, a kroz rimovane najave zajedno će se prisjetiti zanimljivih sportskih događanja i nekih još uvijek aktualnih kulturnih te raznih prigodnica povezanih s vremenskom prognozom.

Vakula u Dom stiže 20. travnja 2023. godine u 11 sati!

____________________________________________________________________

„Na istoj strani(ci)“, projekt Gradske knjižnice Poreč u partnerstvu s Gradom Porečom – Parenzo, odobren je u okviru Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava ˝Čitanjem do uključivog društva˝ koji se provodi u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda te su za njegovu realizaciju odobrena bespovratna sredstva u iznosu od 2.132.819,73 kn. 85% sredstava osigurano je iz Europskog socijalnog fonda, 15% Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content