Knjižnični stacionar Nova Vas

Povodom obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige, 11. 11. 2014. godine u porečkoj Novoj Vasi otvoren je drugi po redu knjižnični stacionar. Nakon pozitivnih odjeka među sugrađanima, Gradska knjižnica Poreč sa zadovoljstvom nastavlja s projektom “Knjiga pri ruci” u suradnji s mjesnim odborima Grada Poreča s ciljem širenja knjižnične mreže u Poreču.

Za razvoj knjižnične mreže odabran je model knjižničnog stacionara kako bi se osigurale osnovne knjižnične usluge i na manje dostupnim i udaljenijim mjestima gradskog središta. Na taj će se način, na širem području grada Poreča, olakšati dostup knjiga svim članovima lokalne zajednice, a posebice djeci te starijim i slabije pokretnim sugrađanima.

Mjesni odbor Nova Vas prigrlio je ideju o osnivanju knjižničnog stacionara u kojem je smješteno više od 600 knjiga od kojih je oko 100 za djecu. Veći broj slobodnih knjiga je iz projekta razmjene knjiga BookCrossing.

RADNO VRIJEME STACIONARA: utorkom od 17 do 19 sati

ČLANSTVO U KNJIŽNIČNOM STACIONARU JE BESPLATNO

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content