Knjižnični stacionar Varvari

Nakon otvaranja knjižničnih stacionara u Červar Portu i Novoj Vasi i nakon pozitivnih odjeka među sugrađanima, Gradska knjižnica Poreč sa zadovoljstvom nastavlja s projektom “Knjiga pri ruci” u suradnji s mjesnim odborima Grada Poreča, te tako nastavila svoju misiju širenja knjižnične mreže u Poreču. Treći po redu knjižnični stacionar u mjesnom odboru Varvari otvoren je 28. siječnja 2015.

Za razvoj knjižnične mreže odabran je model knjižničnog stacionara kako bi se osigurale osnovne knjižnične usluge i na manje dostupnim i udaljenijim mjestima gradskog središta. Na taj će se način, na širem području grada Poreča, olakšati dostup knjiga svim članovima lokalne zajednice, a posebice djeci te starijim i slabije pokretnim sugrađanima.

Mjesni odbor Varvari prigrlio je ideju o osnivanju knjižničnog stacionara u kojem je smješteno više od pet stotina knjiga te veći broj slobodnih knjiga u BookCrossingu, projektu za razmjenu knjiga. Pozivamo vas da nam se pridružite kako bismo zajedničkim druženjem okrenuli prvu stranicu knjižnične djelatnosti u Varvarima!

RADNO VRIJEME STACIONARA : ZATVORENO

ČLANSTVO U KNJIŽNIČNOM STACIONARU JE BESPLATNO

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content