Predstavljanje knjige Anđe Marić

„Moja revolucija u 365 dana“ priča je Anđe Marić zbijena između korica knjige, a nadahnuto je to svjedočanstvo o ljudskoj snazi, volji i borbi, o usponima i padovima koje nosi život s multiplom sklerozom. Može li nas bolest oživjeti i potaknuti nas da izađemo iz vlastitih okvira postojanja, dovesti nas na neki novi početak jednog sasvim drugačijeg životnog puta?

Zaraznog osmijeha, iskrena i otvorena, Anđa Marić zasigurno će na poseban način obogatiti porečki Mjesec hrvatske knjige, ali i sve one koji će je slušati. Kroz priču će nas voditi moderator susreta, nakladnik knjige Neven Kepeski.

„To moje putovanje i predanost rezultirali su ozbiljnom promjenom, revolucijom i osobnom evolucijom – postala sam žena kakva sam oduvijek htjela biti: dosljedna, predana, neslomljiva i ranjiva. Kao breskva – mekana iznutra, a čvrsta izvana.“ Marić, A.

Svi ste pozvani u utorak 7. studenog 2023. godine u 19 sati u matični odjel Gradske knjižnice Poreč.

Dobro nam došli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content