Predstavljanje knjige “Depra”

Svoju verbalnu britkost i misaonu dovitljivost pretočio je poznati voditelj i novinar Aleksandar Stanković u svojoj knjizi „Sto faca i Aca“, a kada je predstavljao u porečkoj knjižnici, davne 2013. godine, tražila se stolica više. Deset godina kasnije, Aco se ponovno vraća u naš grad. U porečkom Mjesecu hrvatske knjige, nakon zagrebačke promocije, predstavit će nam svoju najnoviju knjigu „Depra“.

Napisati tako važno djelo o kompleksnom mentalnom stanju o kojem se rijetko priča, razotkrivajući svoja najdublja razmišljanja, mogu samo hrabri ljudi. Aleksandar Stanković ovom je svojom dojmljivom knjigom hrvatskoj javnosti priznao kako godinama boluje od depresije.

„Moj život je puno više od ove knjige, ljepši je i sadržajniji, ali nisam pisao autobiografiju, pisao sam o jednom posebnom stanju svijesti koje nije slika sreće. Nisam psiholog i ne mogu sugerirati kako treba živjeti. Mogu tek prenijeti vlastito iskustvo bolesti, pojedincu pružiti spoznaju da ima još ljudi koji se osjećaju kao on. Da budem iskren, pišem kako bih pomogao sebi.“ Stanković, A.

(izvor: telegram.hr)

Predstavljanje knjige održat će se u četvrtak, 2. studenog 2023. u 19 sati u matičnom odjelu Gradske knjižnice Poreč (Trg Marafor 3).

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content