Predstavljanje prijevoda knjige Pietra Kandlera

U subotu, 22. travnja, kroz interpretativnu šetnju starogradskom jezgrom na poseban način bit će predstavljen prijevod knjige Pietra Kandlera „Cenni al forestiero che visita Parenzo – Informacije strancu koji posjećuje Poreč“ koji potpisuje Đanino Bubola. Polazak je predviđen u 10 sati kod kule Peškera, uz stručno vodstvo autora prijevoda.

Pridružite nam se i na zanimljiv način zaronite u prošlost našega grada, od njegova osnutka do novovjekovnih kolonija. Čut ćete sve o ratovima i kugama i drugim crkvenim i političkim događanjima koji su mijenjali ovaj grad kroz stoljeća.  Eufrazijanom, preko parka Jurja Dobrile, sve do Neptunovog hrama i Marafora, uživat ćete u pričama i slikama, a na kraju, svi će vas putevi odvesti do BOOKtižina u parku Matije Gupca.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content