Predstavljanje serije slikovnica “Vremenaste priče”

Na BOOKtigu nam stiže Zoran Vakula, poznati meteorolog, svima nam znano lice s TV ekrana! Neumorno promovira meteorologiju, čak i putem meteostripa, meteokarikatura, putem kazališnih predstava za djecu te „Vremenastim pričama“, serijom slikovnica kojima je cilj približiti najmlađima često spominjane meteorološke termine, kako bi bolje razumjeli vrijeme te njegove promjene i pojave. „Pahuljasta“, „Sunčasta“, „Vjetropirasta“ i „Oblačasta“ priče su koje će zasigurno oduševiti porečku djecu.

Vakula nam najavljuje vrijeme primjereno nezaboravnom knjižnom druženju, uz brze izmjene oblačastog, kapljičastog i sunčastog ugođaja, no nemojte da vas začude i pahuljasta i vjetropirasta razdoblja. U parku se očekuju oduševljenje i radost, uz povremeni grmljavinski smijeh! Zoran Vakula očekuje vas u srijedu, 19. travnja 2023. godine u 10 sati, u parku Matije Gupca.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content