Predstavljanje slikovnice “Kad nestanu slastičari”

Možete li zamisliti da na neko vrijeme nestanu slastičari i da sve slastičarnice budu zatvorene, da ne možemo uživati u najslađim okusima i mirisima? Kad bi oni nestali, ubrzo bismo uvidjeli koliko je svijet bez njih gorak.

Na ovogodišnju BOOKtigu dolazi nam Kate Bošković, pokretačica i urednica portala Slatkopedija, autorica slikovnice „Kad nestanu slastičari…“, zaljubljenica u svijet slastica koja neumorno promovira slastičarstvo. Kate Bošković iza sebe ima još dvije objavljene slatke priče: „U potrazi za čarobnim božićnim keksićima“ i „Slatka šumska priča“, a svojim slikovnicama djeci prenosi važne i vrijedne životne poruke.

Na druženju, koje će se održati u petak, 21. travnja 2023. godine u parku Matije Gupca, pridružit će nam se i učenici i učenice Turističko – ugostiteljske škole Antona Štifanića, budući slastičari, koje će nam zasladiti knjižno jutro na BOOKtižinu.

Nije li sve to dovoljno dobar razlog da nam se i vi pridružite? Slatki zadatak  započinje u 10 sati.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content