Predstavljanje slikovnice “Mrljek i Prljek na kiselom zadatku”

Gradska knjižnica Poreč poziva sve znatiželjne mališane na predstavljanje slikovnice „Mrljek i Prljek na kiselom zadatku – Priča o smrdljivim nogama“ autorice Jelene Pervan. Omiljeni junaci serije slikovnica o higijeni donose nam nove bljakaste avanture, a nakon neoprane kose, pokvarenog zuba, prljavih ruku i neuredne sobe, vode nas na ljepljivo ljetno druženje sa smrdljivim nogama dječaka Huga.

Pridružite nam se na ovogodišnjoj BOOKtigi u četvrtak, 20. travnja 2023. godine u 10 sati u parku Matije Gupca. Tamo nas čeka „piskinja“ Jelena Pervan, književnica za djecu i mlade, prevoditeljica i voditeljica kreativnih literarnih programa i radionica za djecu, koja će nam na svoj jedinstven način ispričati što se može dogoditi ako redovito ne mijenjamo čarape, ne izuvamo cipele i ne peremo noge.

Dobrodošli su i odrasli!

O autorici:  https://kucaodprica.com/o-kuci/#jelena-pervan

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content