Predstavljanje zbirke pjesama “Dvi male ruke”

O mišima, petešiću, škanjiću, kozi, o jeseni i pužu niže stihove na čakavici i standardnom hrvatskom jeziku Lili Jelenaca u svojemu književnom prvijencu, zbirci pjesama za djecu Dvi male ruke. Iz svakoga stiha odiše ljubav prema životu, obitelji i prirodi. Zbirku su za tisak uredili i pripremili članovi udruge ZVONA I NARI, a prekrasnim crtežima oslikala je Marina Dželalija Jakominić.

Pozivamo vas da nam se pridružite u Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč, u četvrtak, 7. studenoga u 11 sati na 1. katu Odjela za djecu i mlade (Trg Marafor 4), a vjerujemo da će vas dotaknuti stihovi none Lili koja ih je napisala za svoje unuke i za svu djecu Istre. Zbirku će predstaviti autorica Lili i ilustratorica Marina, a moderatorica susreta bit će Natalija Grgorinić iz ZVONA i NARI.

Veselimo se vašem dolasku!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content