Prodajni sajam BOOKtižin

BOOKtiga – međunarodni festival pročitanih knjiga, u organizaciji Gradske knjižnice Poreč, održat će se, po petnaesti put, od 8. do 10. rujna 2022. godine u parku Matije Gupca.

Festival započinje u četvrtak, 8. rujna u 10 sati otvaranjem BOOKtižina, sajma pročitanih knjiga u parku Matije Gupca, kada će svi ljubitelji pisane riječi moći kupiti knjige koje su donirali građani po simboličnoj cijeni od 10 kuna. Prihodi od prodaje knjiga na sajmu BOOKtižin i ove će se godine usmjeriti na nove projekte porečke knjižnice koja ovim sajmom neumorno okuplja zaljubljenike u ovakav oblik popularizacije knjige i čitanja.

Sva prikupljena novčana sredstva s prodajnog sajma knjižnica će utrošiti na oslikavanje murala na stražnjem zidu Knjižnice koji gleda na park Matije Gupca. Ovaj kreativni pothvat realizirat će se u suradnji s Društvom naša djeca Poreč i na taj će se način obilježiti Dječji tjedan 2022., uz sudjelovanje malih kreativaca, polaznika likovne radionice.

Sajam će biti otvoren svakodnevno od 10 do 19 sati. Bogatu ponudu rabljenih knjiga upotpunit će i zanimljiva ponuda vrijednih izdanja antikvarijata iz Ljubljane, Kopra, Rijeke i Zagreba, i to po prigodnim cijenama, te programski dio Festivala kroz književna druženja s renomiranim imenima hrvatske kulturne scene.
Dobar je to razlog da nas posjetite, razgledate ponudu i odaberete naslove iz književnosti, romane na stranim jezicima, literaturu za djecu, stručnu građu, stripove, enciklopedije i rječnike te se informirate o svim događanjima koja slijede u danima dobrih knjiga.

Dobro nam došli!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content