Pustolovine Tizi Enili: eksperiment

„Pustolovine Tizi Enili: Eksperiment“ naziv je romana za djecu i mlade autora Damira Hoyke koji će biti predstavljen na 14. po redu BOOKtigi, u petak 10. rujna u 11 sati u parku Matije Gupca.

Riječ je o prvom romanu planiranoga serijala „Pustolovine Tizi Enili“ u čijem je središtu radoznala desetogodišnja djevojčica Tizi Enili koja s roditeljima, vrhunskim znanstvenicima, živi u gradu Gea na istoimenom otoku te pohađa školu u sklopu znanstvenog instituta kojem je “misija” omogućiti čovječanstvu napredak i kvalitetniji život. U toj se školi naprednim edukativnim metodama nastoji otkrivati i razvijati individualne sposobnosti svakog učenika.

Može li se doskočiti poteškoćama zbog kojih mnogi vrhunski učenici u postojećem obrazovnom okruženju ne razvijaju svoje pune potencijale?
Postoje li bolji načini i metode učenja i ideja za unaprjeđenje društva?
Saznajmo zajedno jer nas Tizi vodi kroz napetu fabulu punu preokreta koja donosi odgovore na brojna suvremena pitanja.

FOTO: hoyka.com

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content