Radionica kreativnog pisanja

Na ovogodišnjoj BOOKtigi za vas smo pripremili kreativnu poslasticu. Ukoliko ste željni literarnog stvaralaštva i izražavanja, i želite naučiti kako od svojih spisateljskih sposobnosti napraviti mala remek djela koja ćete poželjeti podijeliti s drugima, ova je radionica baš za vas. Vaš voditelj bit će Kristian Novak, hrvatski pisac, jezikoslovac i sveučilišni profesor, jedan od najistaknutijih hrvatskih književnika čiji romani ne silaze s top ljestvica najčitanijih djela, a  prevedeni su na niz stranih jezika te adaptirani u kazališne hitove.

Godine 2005. objavljujen je njegov roman Obješeni, a 2013. roman Črna mati zemla, koji osvaja T-portalovu nagradu za roman godine. Istu nagradu, kao i Nagradu Gjalski, Nagradu Fran Galović i dvije nagrade BOOKtiga donio mu je Ciganin, ali najljepši. Godine 2023. izdao je svoj četvrti roman Slučaj vlastite pogibelji.

Pozivamo vas da čitate i pišete s nama, a mi vam možemo samo obećati da ćete uživati u kreativnoj atmosferi radionice pisanja i biti ponosni na pomicanje vlastitih mogućnosti.

Radionica će se održati u subotu, 20. travnja u 16.30 sati, a svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 434-196.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content