Sanja Pilić: Hej, želim ti nešto ispričati!

Gradska knjižnica Poreč poziva vas na druženje s jednom od naših omiljenih književnica za djecu – Sanjom Pilić, autoricom brojnih knjiga za djecu, slikovnica i lektirnih naslova.

Njezina najpoznatija djela su: O mamama sve najbolje, Nemam vremena, Mrvice iz dnevnog boravka, Hej, želim ti nešto ispričati, Ideš mi na živce!, Vidimo se na fejsu! i mnoge druge. Za velik broj djela dobila je brojne nagrade i priznanja.

Stvaralaštvo Sanje Pilić dio je odrastanja gotovo svakog djeteta, a putem svojih priča ona im se vješto približava i ostvaruje s njima prijateljski odnos, donosi vedrinu i vrckavost. Sanja Pilić zna pisati jezikom djece i s lakoćom se poistovjećuje s njima. Baš zato su sve njezine knjige već desetljećima omiljeno štivo djece i tinejdžera.

Sa Sanjom Pilić možete se ispričati na književnoj matineji za osnovnoškolce, koja će se održati u ponedjeljak, 22. travnja u 11 sati u parku Matije Gupca.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content