Slavko Sobin donosi Šapice

Mješanac je pas koji jednu finu i obrazovanu pudlicu poput mene ne bi smio ni pogledati u oči, a kamoli režati na nju…

Gost ovogodišnje BOOKtige je Slavko Sobin, kazališni, televizijski i filmski glumac, i od kad zna za sebe htio je biti to. Ali htio je i pisati, ali nije bio siguran zna li. A zna, i to dobro! U Poreč nam donosi „Šapice“, poučnu priču o važnosti prijateljstva, toleranciji i prihvaćanju drugačijih, o važnim stvarima koje trebamo naučiti dok smo još mali… Jer kad to naučimo u najranijoj dobi, onda ćemo u životu uvijek znati voljeti i cijeniti sebe, ali i uvažavati onoga drugoga koji je možda i drugačiji od nas.

Šapice donose priču o dva psa – jedan je mali, ulični, ničiji i sretan s onim što nema, a drugi je kućni, dobro odgojeni, ali nezadovoljan s onim što ima. Nakon velikog uspjeha prve slikovnice Šapice, objavljene su još dvije koje donose nove priče neodoljive pseće družine – Šapice i tajna zelene loptice i Šapice i pas koji je trčao za Srećom, a naš gost rado će nas upoznati sa svim njihovim psećim avanturama.

Slavko Sobin priču o početku jednoga velikog prijateljstva ispričat će nam 8. rujna 2022. godine, s početkom u 12 sati, u parku Matije Gupca. Susret će moderirati Marko Hadjur.

Daj šapu!, pridružite nam se jer ćemo zajedno ispreplesti šape u prijateljstvu!

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content