Sretna priča jednog medvjedića

Zašto je bitno ne zapostavljati svoje igračke? Koje je najvažnije od najvažnijih pravila odrastanja? Što je ljudima bitnije od igre? Odgovore na ova i druga životna pitanja doznajte u priči o jednom medvjediću koju je napisao Tata Slikovnica iz Malog Teatra, glavom i bradom!

Sretna priča jednog medvjedića potiče empatiju, kreativnost i druge odgojne vrijednosti kod djece i njihovih roditelja. Tema igre i važnost igre za odgojno-obrazovni proces svakog djeteta pretače se i na svijet odraslih, ne samo kao najprirodnija metoda učenja, već i kao najprirodniji recept za ljudsku sreću. Ova je priča svoj put započela u sklopu humanitarne akcije prikupljanja plišanih igračaka 2019. godine koju je organizirala Međimurska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu

Mali Teatar čeka vas u parku Matije Gupca, u petak, 19. travnja u 10.30 sati.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content