Vedrana Rudan na BOOKtigi

Gradska knjižnica poziva vas na predstavljanje knjige Doživotna robija Vedrane Rudan, autorice koja se usudila progovoriti i propitati roditeljsku ljubav prema djeci, taj složeni odnos koji može razoriti čovjeka unatoč tome što je ispunjen ljubavlju. Poneki će reći – Doživotnom robijom ova autorica ruši mit o savršenoj majci.

Nakon šest godina Vedrana Rudan ima novi roman. Priča je to o nesvakidašnjoj ženi s kojom se možda nećete složiti. Doživotna robija roman je o ljubavi i njenom naličju. Ima u njemu i preljuba, seksa, izdaje i smrti, a u središtu priče je odnos majke i kćeri. I prije je ova autorica na svom blogu pisala tekstove o iskustvu majčinstva i roditeljstvu. Mogli smo pročitati vrlo kritične, uvijek provokativne tekstove u kojima govori o djeci kao o novim božanstvima kojima treba prinositi žrtve. Dugi niz godina slovi za jednu od najkontroverznijih ličnosti medijskog prostora. U svojim tekstovima potpuno je iskrena, i otvorena bez zadrške, pri tom ne štedeći nikoga, duhovita je, a zahvaljujući svom britkom pisanju stekla je veliki broj obožavatelja, ali i protivnika.

Može li nas Vedrana Rudan iznenaditi? Nakon njezinih romana Uho, grlo, nož, Ljubav na posljednji pogled, Dabogda te majka rodila, Kosturi okruga Madison, Ples oko sunca: autobiografija, Pudinga od vanilije i brojnih drugih, Vedrana Rudan dolazi na BOOKtigu, a njezinu novu priču možete poslušati u subotu, 10. rujna 2022. godine u 19 sati u Gradskoj knjižnici Poreč. Razgovor s autoricom vodit će novinar Bojan Žižović.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content