Kako darovati građu?

Gradska knjižnica Poreč smatra dobrodošlim ponude o donacijama knjiga te potiče darovanje kao podršku knjižničnim programima. Darovana građa mora zadovoljiti stručne kriterije kako bi se uvrstila u zbirku. Knjižnica prihvaća građu koja podržava interese i potrebe zajednice te zadržava pravo na neprihvaćanje darova, osobito ako darovi dupliciraju knjižnu građu ili su izvan opsega smjernica za izgradnju knjižnične zbirke, ako su u lošem stanju ili nisu sukladni s postojećom nabavnom politikom knjižnice.

Darodavci ne trebaju slati građu. Umjesto toga, poželjno je poslati darovnu ponudu koja identificira jedinicu(e) koju će ponuditi knjižnici. Ponude se mogu slati e-mailom ili se možete obratiti knjižničarima u Gradskoj knjižnici Poreč te ispuniti obrazac sa svojim osobnim podacima i podacima o broju primjeraka i vrsti darovane građe.

Dodatni materijali:

OBRAZAC ZA DARIVANJE GRAĐE KNJIŽNICI

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content