webBOOKtižin

Internet kupovina jedna je od rijetkih stavki svakodnevnog života koja je za vrijeme globalne pandemije uzrokovane virusom COVID-19 doživjela uzlaznu putanju.

Korisnici su više no ikada skloniji naručiti potrepštine iz svoga doma i puniti svoje online košarice iz naslonjača.

Koronavirus je prevrnuo svijet naglavačke, a naši su domovi postali mjesta obavljanja poslova, školske učionice, mjesta zabave pa tako i kupovine.

Potaknuti neizvjesnošću oko održavanja prošlogodišnjeg sajma BOOKtižin, a jednako tako i odgodom ovogodišnjeg, koji je trebao biti održan u travnju, i Gradska knjižnica Poreč uhvatila se u koštac s vremenom i epidemiološkim prilikama i osigurala da knjige iz fonda prodajnog sajma stignu do vašeg kućnog praga.

Stoga će, u ovogodišnjem jesenskom izdanju BOOKtige, 8. rujna u 10 sati, na Međunarodni dan pismenosti, Gradska knjižnica Poreč otvoriti webBOOKtižin na kojem ćete imati priliku razgledati ponudu rabljenih knjiga te ih kupiti po simboličnoj cijeni od 10 kuna. Nakon primitka potvrde o plaćanju, knjižničarke porečke knjižnice kupljene knjige poslat će vam na kućnu adresu.

Sasvim je sigurno da je pandemija utjecala na stvaranje novih usluga u knjižničnoj djelatnosti, međutim, činjenica je da nijedna internetska trgovina ne može zamijeniti snagu i moć druženja na sajmu BOOKtižin, omiljenom susretištu namjernih i nenamjernih prolaznika. Jednako tako svjesni smo da se i novousvojene navike kod ljudi teško odbacuju, pa tako i ova nova knjižnična usluga porečke knjižnice, stoga će se i nakon završetka pandemije održati virtualni oblik prodaje rabljenih knjiga, kako bi one uvijek bile dostupne brojnim zainteresiranim čitačima.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content