Prije kave u 2

„Prije kave u 2“ naziv je programa za mlade prilagođen je njihovim interesima i potrebama kojim se srednjoškolce uključuje u kreiranje istoga, stvarajući na taj način prostor knjižnice kao mjesta gdje i oni mogu ostvariti svoje potencijale. Od 2015. godine ciklus predavanja i radionica nastavlja se kontinuirano te su iste osmišljene na način da se zanimljivim, kreativnim sadržajem i programom koji se odvija u prostorijama Gradske knjižnice Poreč mladima omogući da imaju mjesto gdje mogu provoditi svoje slobodno vrijeme.

Tako mladi sudjeluju u radionicama kreativnog čitanja i pisanja, plesa, drame, crtanja karikatura, raznih predavanja, edukacije ili pak pomoći pri učenju, pa sve do igranja društvenih igara i provođenja slobodnog vremena uz šalicu kave. Cilj ovog projekta je aktiviranje, razvijanje i korištenje individualnih potencijala mladih sugrađana.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content