Petkom u pet

„Petkom u pet“ ciklus je radionica namijenjenih djeci vrtićke i osnovnoškolske dobi, a podrazumijeva tjedne radionice koje djeci kroz čitanje priča i likovno stvaralaštvo pomažu usvojiti određena znanja i vještine, potiču kreativnost i maštu, omogućavaju razvoj samopouzdanja i pozitivne slike o sebi. Program radionica, primjeren uzrastu polaznika i njihovim sposobnostima, u svojem središtu ima čitanje slikovnica i priča s ciljem promicanja pozitivnih utjecaja čitanja od najranije dobi. Uz svoje programe knjižnica pruža djeci vještine neophodne za cjeloživotno učenje i pismenost, osposobljavajući ih da sudjeluju i pridonose kvaliteti života zajednice.

Svako druženje ispunjeno je dječjim stvaranjem i smijehom, empatijom i solidarnošću, a to je i glavni cilj knjižničnih edukativno-kreativnih radionica.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content