Prije mora do Marafora

„Prije mora do Marafora“ ciklus je ljetnih radionica namijenjenih djeci vrtićke i osnovnoškolske dobi, a podrazumijeva radionice koje djeci kroz čitanje priča i likovno stvaralaštvo pomažu usvojiti određena znanja i vještine, potiču kreativnost i maštu, omogućavaju razvoj samopouzdanja i pozitivne slike o sebi. Radionice okupljaju djecu, redovite korisnike Gradske knjižnice Poreč, kao i svu zainteresiranu djecu koja u našem gradu borave tijekom ljetnih mjeseci.

Program radionica, primjeren uzrastu polaznika i njihovim sposobnostima, u svojem središtu ima čitanje slikovnica i priča s ciljem promicanja pozitivnih utjecaja čitanja od najranije dobi. Priče koje djeca slušaju utječu na njihov pogled na svijet te im pomažu da se nose s raznim izazovima u životu. Čitanjem djeca jačaju koncentraciju i uče se disciplini. Ono proširuje maštu, razvija mozak, a dijete kroz priče uči o svijetu oko sebe.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content