Žinko na BOOKtigi

Željka Horvat Vukelja, maštovita književnica koju vole mali i veliki, djeca, roditelji, bake i djedovi, dolazi na petnaestu BOOKtigu u društvu prvašića Žinka.
Da, ježić Žinko krenuo je u prvi razred i nije sve bilo baš jednostavno, a puno toga mu se je činilo i glupim i nepotrebnim. No, ubrzo je shvatio da su svi njegovi šumski prijatelji otišli u školu, došuljao se do mjesta na kojem se održavala šumska nastava i radoznalo promatrao učiteljicu i đake. A što je dalje bilo ispričat će nam Željka Horvat Vukelja u parku Matije Gupca u petak 9. rujna u 11 sati kada će nam predstaviti svoju slikovnicu Žinko u školi.

Željka svugdje putuje sa svojom čarobnom torbom iz koje izlaze neobične priče, različiti predmeti i zanimljivi odgovori na sva naša pitanja. Zato se nemojte začuditi ako vam ispriča još puno dobrih priča. I da, od nje ćete zasigurno dobiti svoju prvu ocjenu – čistu peticu za pljeskanje, a i prvi školski tjedan bit će još veseliji i zasigurno će vam ostati u najljepšem sjećanju!

Ovom prilikom, jer cijela ova BOOKtiga dolazi u super paketu, svim učenicima 1. razreda porečkih osnovnih i srednjih škola te svim prvašima koji imaju prebivalište na području Poreštine, Gradska knjižnica Poreč daruje besplatno godišnje članstvo! Pravo na besplatno članstvo možete ostvariti od 8. rujna do 8. listopada 2022. godine u Gradskoj knjižnici Poreč. Učenici, koji se prvi put upisuju u knjižnicu, trebaju osim osobnog dokumenta predati ispunjenu i od strane roditelja/staratelja potpisanu pristupnicu za upis koja se može pronaći na mrežnoj stranici Knjižnice.

Newsletter

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NEWSLETTER Gradske knjižnice Poreč. Nadamo se da će Vas zanimati informacije o manifestacijama i programima u organizaciji Knjižnice, književnim natječajima, novim knjigama, ali i novitetima u radu Knjižnice, kao i o pogodnostima za članove Gradske knjižnice Poreč.

Navedene informacije možete primati e-mailom. Sve što trebate je upisati Vašu e-mail adresu u označeno polje.

E-iskaznica
Pratite nas
Skip to content